Service / Storing

Wilt u een service aanvraag doen of een storing melden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Graag compleet invullen en in geval van storing het probleem vermelden en de storingscode die in het display van de kachel verschijnt.

Betaling contant of per PIN geldt voor alle storing en/of onderhoud werkzaamheden. Factuur wordt op aanvraag nagezonden.

 

Onderhoud

Voor een bedrag vanaf € 165,- (tot 35 kilometer inbegrepen) bent u verzekerd van ongestoord warmtegenot. (exclusief onderdelen en pakkingen)
Bij een onderhoudsbeurt voeren wij de volgende zaken uit:

  • Reinigen van kachel en binnenwerk
  • Reinigen van rookkanaal*
  • Reinigen van ventilatoren
  • Reinigen van in- en -uitlaatkanalen
  • Controleren van parameters (indien nodig)
  • Gratis update van uw software

*Omdat wij tijdens het onderhoud alleen de eerste 2,5 meter van het rookkanaal schoonmaken vanaf de kachel, dienen de rookkanalen geveegd te zijn voor aanvang van onze onderhoudsbeurt.

Storingen

In geval van storing brengen wij de volgende kosten in rekening:Binnen een straal van 35 kilometer € 120,- voor alleen de storing (uitgaande van één service-uur; indien de storing complex is en meer tijd in beslag neemt rekenen wij €15,- per kwartier extra naast de € 120.00) Als het verder dan 35 kilometer is berekenen wij de kilometers door.
Mocht de storing het gevolg zijn van slecht onderhoud door de klant dan zullen wij het onderhoud uiteraard ook direct uitvoeren, en dit in rekening brengen ook al valt dit binnen de garantie periode.

*Vakantie woningen vallen niet onder een standaard storing zoals hier omschreven. DM Pelletkachels behoudt zich het recht voor om deze pelletkachels alleen op regie basis in onderhoud te nemen.
Afhankelijk van de situatie zal er per locatie een voorstel worden gedaan.

 

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.